BUFFETMENUT 

Teatterimatka, konsertti tai konferenssi Lahdessa? Casselin monipuoliset buffetmenut on suunniteltu vähintään n. 30 henkilön ryhmille.

Buffetmenut marras-joulukuu 2018

 

JOULUBUFFETMENU

Katajanmarjasilakkaa
Tervagraavattua merilohta ja piparjuurikastiketta
Kalkkunanrintaa ja cumberlandinkastiketta
Rosèpaistettua naudanfileetä ja marinoitua punasipulia
Raikasta vihersalaattia ja omena-vinaigrettia
Vuohenjuustoa, päärynää ja saksanpähkinää&balsamicokastiketta
Tilli-voiperunoita

Talon leipävalikoima, voita ja levitettä

* Kevyesti savustettua lohta dijon-sinappi-kermakastikkeessa
tai/ja
* Ylikypsää porsaan kassleria ja pippuri-kermakastiketta

Bataatti-perunapaistosta

Kirsikka-brownie ja puolukkakermaa
Joulupipareita 
Kahvia/teetä

* 44,00 €/hlö yhdellä pääruoalla
* 52,00 €/hlö kahdella pääruoalla



PERINTEINEN JOULUBUFFETMENU

Sherrysilliä
Katajanmarjasilakkaa
Graavattua merilohta ja hovimestarinkastiketta
Savustettua lohta ja sinappista tillikastiketta 
Pippurista naudan paahtopaistia ja  marinoitua punasipulia
Jouluista vihersalaattia ja salaatinkastiketta
Rosollia ja punajuurikermaa
Perinteistä metsäsienisalaattia
Bataatti-chutnya
Keitettyjä perunoita

Talon leipävalikoima, voita ja levitettä

Joulukinkkua ja jouluista ryytisinappia
Imellettyä perunalaatikkoa
Porkkanalaatikkoa 
Hunajaisia uunijuureksia

Piparkakkumoussea ja marinoituja Tuloiselan tilan marjoja
Kahvi/tee

39,00 €/hlö

 

VELLAMOMENU

Valmistamme Vellamomenua minimissään 20 hlön ryhmille/seurueille. Vellamomenun varaukset vähintään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta

 Marinoituja savumuikkuja

Salpausselän kalan lämminsavustettua lohta ja sitrus-créme fraicheä
Perinnepalvi Tuokon savusaunassa kypsytettyä possunfileetä ja herukkasipulia
Nastolan munajuustoa ja hillottua raparperia Kytölästä

Vehnänoras-vihersalaattia Husulan puutarhasta ja vadelmavineigretteä

Maalaisperunasalaattia
Yrteillä marinoitua kasvissalaattia ja Vääksyn myllyn ohraa
Levain leipää Hollolasta ja Casselin saaristolaislimppua
Levitteitä 

Pitkään haudutettua ruukkupaistia lähilihasta
Sinappi-perunapyreetä
Säräjuureksia Päijät-Hämeestä


Valkosuklaahyytelöä kuorrutettuna Tuloiselan marjatilan marjoilla
Kahvia/teetä

46,00 €



 


Ravintola Casseli, Borupinraitti 4, 15140 LAHTI, puh. 010 422 5952

Myyntipalvelu ma-pe klo 9-15, puh. 010 422 5950,
myynti(a)casseli.fi

Ravintola avoinna ma-ti klo 11-15, ke-pe klo 11-20, la klo 12-20 ja su suljettu.


Keittiö sulkeutuu 30 min. ennen sulkemisaikaa. 
Muina aikoina tilauksesta.




 


BUFFETMENUT 

Teatterimatka, konsertti tai konferenssi Lahdessa? Casselin monipuoliset buffetmenut on suunniteltu vähintään n. 30 henkilön ryhmille.

Buffetmenut marras-joulukuu 2018

 

JOULUBUFFETMENU

Katajanmarjasilakkaa
Tervagraavattua merilohta ja piparjuurikastiketta
Kalkkunanrintaa ja cumberlandinkastiketta
Rosèpaistettua naudanfileetä ja marinoitua punasipulia
Raikasta vihersalaattia ja omena-vinaigrettia
Vuohenjuustoa, päärynää ja saksanpähkinää&balsamicokastiketta
Tilli-voiperunoita

Talon leipävalikoima, voita ja levitettä

* Kevyesti savustettua lohta dijon-sinappi-kermakastikkeessa
tai/ja
* Ylikypsää porsaan kassleria ja pippuri-kermakastiketta

Bataatti-perunapaistosta

Kirsikka-brownie ja puolukkakermaa
Joulupipareita 
Kahvia/teetä

* 44,00 €/hlö yhdellä pääruoalla
* 52,00 €/hlö kahdella pääruoalla



PERINTEINEN JOULUBUFFETMENU

Sherrysilliä
Katajanmarjasilakkaa
Graavattua merilohta ja hovimestarinkastiketta
Savustettua lohta ja sinappista tillikastiketta 
Pippurista naudan paahtopaistia ja  marinoitua punasipulia
Jouluista vihersalaattia ja salaatinkastiketta
Rosollia ja punajuurikermaa
Perinteistä metsäsienisalaattia
Bataatti-chutnya
Keitettyjä perunoita

Talon leipävalikoima, voita ja levitettä

Joulukinkkua ja jouluista ryytisinappia
Imellettyä perunalaatikkoa
Porkkanalaatikkoa 
Hunajaisia uunijuureksia

Piparkakkumoussea ja marinoituja Tuloiselan tilan marjoja
Kahvi/tee

39,00 €/hlö

 

VELLAMOMENU

Valmistamme Vellamomenua minimissään 20 hlön ryhmille/seurueille. Vellamomenun varaukset vähintään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta

 Marinoituja savumuikkuja

Salpausselän kalan lämminsavustettua lohta ja sitrus-créme fraicheä
Perinnepalvi Tuokon savusaunassa kypsytettyä possunfileetä ja herukkasipulia
Nastolan munajuustoa ja hillottua raparperia Kytölästä

Vehnänoras-vihersalaattia Husulan puutarhasta ja vadelmavineigretteä

Maalaisperunasalaattia
Yrteillä marinoitua kasvissalaattia ja Vääksyn myllyn ohraa
Levain leipää Hollolasta ja Casselin saaristolaislimppua
Levitteitä 

Pitkään haudutettua ruukkupaistia lähilihasta
Sinappi-perunapyreetä
Säräjuureksia Päijät-Hämeestä


Valkosuklaahyytelöä kuorrutettuna Tuloiselan marjatilan marjoilla
Kahvia/teetä

46,00 €



 


Ravintola Casseli, Borupinraitti 4, 15140 LAHTI, puh. 010 422 5952

Myyntipalvelu ma-pe klo 9-15, puh. 010 422 5950,
myynti(a)casseli.fi

Ravintola avoinna ma-ti klo 11-15, ke-pe klo 11-20, la klo 12-20 ja su suljettu.


Keittiö sulkeutuu 30 min. ennen sulkemisaikaa. 
Muina aikoina tilauksesta.