Muut tapahtumat

 

MAMMA MIA! TÄHTITAIVAAN ALLA
13.7. – 23.7.2023

Helsinki, Kaivopuisto
https://www.mammamiahelsinki.fi/

Luvassa on kaikkiaan 10 esitystä, joissa meren rannalla sijaitseva kesäinen Kaivopuisto tarjoaa mainiot puitteet musikaalin aurinkoiselle tarinalle äidistä, tyttärestä ja kolmesta isäkandidaatista Kreikan saaren idyllissä. Hyvänmielen musikaalin tarina kulkee ABBAn hittien siivittämänä.

Löydät tapahtuma-alueelta laadukkaiden kahvilatuotteiden lisäksi raikkaat kesäiset poke bowlit ja smoothiet, Casselin toast skagenin, lohileivät tai vaikkapa tandoori-kanavartaita mangochutneyllä!

Perheen pienimmille hot dogit ja tietysti herkkumunkit.

MAMMA MIA! -piknik-kassit sisältävät virvoitusjuomia sekä erilaisia makeita ja suolaisia cocktail-paloja, jotka voit tilata etukäteen lipunoston yhteydessä. Tarjolla mm. kylmäsavulohi-, toast skagen-, avocado-paprika- tai kinkku-juusto -minileipiä. Makeannälkään herkullisia macaronseja tai kesäisiä Bebe-leivoksia.

Oranssinpunainen Aperol Spritz jatkaa edelleen kesädrinkkisuosikkina ja siksi varmistamme, että myös kesäisessä Kaivopuistossa siitä päästään nauttimaan MAMMA MIA! -musikaalin kävijöiden kesken. Italiassa tämä aperitivo nautitaan yleensä jonkun pienen alkupalan yhteydessä. Siksi paikan päältä löytyykin myös hyvä valikoima erilaisia makupaloja tarjolla alueen myyntipisteissä!

Voit myös tilata etukäteen tarjoiluja valitsemaasi esitykseen tästä.

 

LAHTI HISTORIC RALLY
11.8–12.8.2023
Lahti, Kilpailukeskus: Lahti Halli
https://lahtihistoricrally.fi/

 

 

IRONMAN 70.3
26.8 – 27.8.2023
Lahti, Urheilukeskus
https://www.ironman.com/im703-finland

 

 

MAXPO messut
31.8. – 2.9.2023
Hyvinkää, Hyvinkään lentokenttä
https://maxpo.messukeskus.com/

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään nyt 20. kertaa torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Mahtavien koneiden lisäksi Maxpo tarjoaa viihdyttävää ohjelmaa. Maxpo-messut järjestää Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9-17 ja lauantaina klo 9-16.

 

 

TUNNUSTA VÄRIÄ – TAPAHTUMATORI
10.9.2023 (Huuhkajat)
Helsinki, Olympiastadion
https://www.palloliitto.fi/

 

 

TUNNUSTA VÄRIÄ – TAPAHTUMATORI
17.10.2023 (Huuhkajat)
Helsinki, Olympiastadion
https://www.palloliitto.fi/

 

 

TUNNUSTA VÄRIÄ – TAPAHTUMATORI
17.11.2023 (Huuhkajat)
Helsinki, Olympiastadion
https://www.palloliitto.fi/

Yhteystiedot:

Tony Pöppönen
tony.popponen@casseli.fi
puh. +358 44 284 1935

Takaisin tapahtumavalintasivulle